Broderimönster av eget foto

Kerstins broderimönster

och hantverk

Handtillverkade produkter av alla de slag!

Jag finns även på facebook, men där heter min profil Odds and ends. Jag har även en hemsida på www.oddsandends.nu, där finns fler produkter!

Föreviga din bästa vän !

Möjligheterna är oändliga. Det färdiga resultatet blir unikt och är även en perfekt present!

Mönster av foto

Skicka ett foto till mig, så gör jag om det till korsstygnsmönster! Fotot kan vara i färg eller svartvitt. Bästa resultatet fås om fotot inte har alltför mycket små detaljer. Svartvita kort kan jag även göra om till sepiafärgade, vilket gör att de ser gammaldags ut (originalet skadas ej). Exakta färger i DMC-garn anges på mönstret. Mönstret är anpassat till finaida (5,3 rutor per cm). Jag returnerar kostnadsfritt de bilder jag inte anser ger ett bra resultat.

 

 

Har du en e-mailadress skickar jag en datoremulerad version av det färdiga mönstret. Du behöver ej betala förrän vi är överens om resultatet. Bildbehandling ingår i priset (beskärning och borttagning av detaljer m.m.) Bilderna som jag gör mönster av returneras också i oskadat skick tillsammans med mönstret. Pris: 190 kr per mönster (plus frakt). OBS! Om du har Acrobat Reader eller liknande, kan jag skicka mönstret till dig som pdf-filer via e-mail, då betalar du bara för mönstret.

 

 

Beställ så här

 

Skicka bilden via mail till kerstin.korsstygn@gmail.com

Eller:Skriv namn och adress tydligt på baksidan av fotot och ange även ev. önskemål. Skicka det till:

 

Kerstin Eriksson Målarstigen 6 695 32 Laxå

 

Är det något du undrar över, slå gärna en signal till 0584-12957!